Monitoimitalo 13 on täynnä elämää

Nimensä mukaisesti Monitoimitalo 13 tarjoaa puitteet hyvin moninaiseen tekemiseen. Talo muovautuu joustavasti eri-ikäisten käyttäjien tarpeisiin ja samat tilat muuntuvatkin helposti toiminnoista toiseen. Aamuisin talossa saattaa kokoustaa kaupungin hallintokuntia, päivisin joogamammat valtaavat Wivi Lönn -salin ja iltapäiväisin alakoululaiset käynnistävät Ohjaamossa konsolipeliturnauksen. Ilta-aikaan talossa kokoontuu erilaisia järjestöjä, taideporukoita ja kädentaidoista kiinnostuneita nuoria.

Monitoimitalon kävijämäärä vuonna 2015 oli lähes 92 000. Vuoteen mahtui paljon hienoja tapahtumia ja toimintaa. Lue lisää täältä >>

Monipuolinen Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13 on jokaisen tamperelaisen harrastus- ja vapaa-ajanviettopaikka. Talosta löytyy tekemistä ja kokemista niin konsolipeleistä, kädentaidoista, musiikista, mediasta, teatterista, kokouksista kuin kahvittelusta kiinnostuneille.

Monitoimitalo 13 sijaitsee Koskipuiston reunalla, hotelli Tammerin kyljessä ja nurkittain keskuspaloaseman kanssa. 

Toimintaa viidessä kerroksessa

13 tarjoaa tiloja ja mahdollisuuksia kivijalasta kaupungin katolle. Käytössä olevat tilat sijoittuvat viiteen eri kerrokseen sisältäen kaiken kaikkiaan 2500 neliömetriä toiminta-, työpaja-, harrastus-, kokous- ja kokoontumistilaa eri-ikäisille tamperelaisille.

Tutustu mitä kerroksista löytää ja tule käymään!

Avoimet ovet eli Open House 28.9. klo 17–20

Tule tutustumaan keskiviikkona 28.9.2016 klo 17–20 Monitoimitalo 13:n toimintaan. Tapahtumassa myös tietoa siitä, mitä harrastamista ja tekemistä Tampereella on 7–29-vuotiaille lapsille ja nuorille!

Tule haastamaana ystäväsi konsolipelimatsiin tai kokeile, miltä tuntuu soittaa studiossa. Myös kädentaitopajat ovat avoinna kaikenikäisille. Lisäksi paikalla on eri toimijoita esittelemässä lapsille ja nuorille suunnattuja palveluita. Talon ja toimintojen esittely on suomeksi, tulkkaus on tapahtuman aikana mahdollista arabiaksi, englanniksi, kiinaksi, persiaksi, venäjäksi ja somaliaksi.

Monitoimitalo 13:n avoimissa ovissa järjestetään lisäksi eri kielisiä tutustumiskierroksia läpi talon:
klo 17.30 arabia, kiina ja englanti
klo 18.30 persia, venäjä ja somali

Tapahtuman aikana on yli 3-vuotiaille lapsille on järjestetty lastenhoito. Tarjolla myös kahvia ja virvokkeita.

Tapahtuman mainos (pdf-tiedosto) arabiaksi, englanniksi, kiinaksi, persiaksi, somaliaksi, suomeksi ja venäjäksi.

Musta laatikko nostaa aloittelevia bändejä lavalle

Musta laatikko -bändi-illat tarjoaa mahdollisuuden päästä esiintymään elävän yleisön eteen. Monitoimitalo 13:n Stagella järjestettäviiin bändi-iltoihin etsitään aloittelevia, mutta jo ekoja treenejä pidemmälle päässeitä nuorten bändejä. Jos bändilläsi on halua keikalle ja materiaalia löytyy ainakin yhden setin verran, ota yhteyttä niin nostamme teidät lavalle!

Lue lisää ja hae esiintyjäksi >>