Monitoimitalo 13 on täynnä elämää

Nimensä mukaisesti Monitoimitalo 13 tarjoaa puitteet hyvin moninaiseen tekemiseen. Talo muovautuu joustavasti eri-ikäisten käyttäjien tarpeisiin ja samat tilat muuntuvatkin helposti toiminnoista toiseen. Aamuisin talossa saattaa kokoustaa kaupungin hallintokuntia, päivisin joogamammat valtaavat Wivi Lönn -salin ja iltapäiväisin alakoululaiset käynnistävät Ohjaamossa konsolipeliturnauksen. Ilta-aikaan talossa kokoontuu erilaisia järjestöjä, taideporukoita ja kädentaidoista kiinnostuneita nuoria.

Monitoimitalon kävijämäärä vuonna 2015 oli lähes 92 000. Vuoteen mahtui paljon hienoja tapahtumia ja toimintaa. Lue lisää täältä >>

Monipuolinen Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13 on jokaisen tamperelaisen harrastus- ja vapaa-ajanviettopaikka. Talosta löytyy tekemistä ja kokemista niin konsolipeleistä, kädentaidoista, musiikista, mediasta, teatterista, kokouksista kuin kahvittelusta kiinnostuneille.

Monitoimitalo 13 sijaitsee Koskipuiston reunalla, hotelli Tammerin kyljessä ja nurkittain keskuspaloaseman kanssa. 

Toimintaa viidessä kerroksessa

13 tarjoaa tiloja ja mahdollisuuksia kivijalasta kaupungin katolle. Käytössä olevat tilat sijoittuvat viiteen eri kerrokseen sisältäen kaiken kaikkiaan 2500 neliömetriä toiminta-, työpaja-, harrastus-, kokous- ja kokoontumistilaa eri-ikäisille tamperelaisille.

Tutustu mitä kerroksista löytää ja tule käymään!

Musta laatikko nostaa aloittelevia bändejä lavalle

Musta laatikko -bändi-illat tarjoaa mahdollisuuden päästä esiintymään elävän yleisön eteen. Monitoimitalo 13:n Stagella järjestettäviiin bändi-iltoihin etsitään aloittelevia, mutta jo ekoja treenejä pidemmälle päässeitä nuorten bändejä. Jos bändilläsi on halua keikalle ja materiaalia löytyy ainakin yhden setin verran, ota yhteyttä niin nostamme teidät lavalle!

Lue lisää ja hae esiintyjäksi >>

Viherpihan avajaiset 2.6.2016 klo 13 alkaen

Monitoimitalo 13:n sisäpihalle rakennettiin nuorisopalveluiden Pajaston taidepajanuorten ja Etapin luontopolkua eteenpäin -ryhmän sekä talon työntekijöiden yhteistyönä viihtyisä viherpiha. Pihan rakennuksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaaleja, kuten autonrenkaita ja puisia lavoja. Erilaisiin viljelylaatikoihin ja ruukkuihin on istutettu kesäkukkia ja hyötykasveja.

Viherpiha on avoin kaikille kaupunkilaisille. Pihalta löytyy pöytäryhmiä, joita voi vapaasti käyttää, jos kesäkaupunki väsyttää jalat tai haluat vaan hengähtää ja nauttia vihertävästä keitaasta keskellä betoniviidakkoa. Yön yli vierailevia perhosia, mehiläisiä ja muita pikku-otoksia varten viherpihasta löytyy huippuluokan hyönteishotelli!

Viherpihan avajaisia vietetään 2.6.2016 klo 13alkaen. Luvassa kitaramusiikkia, kesätunnelmaa, kukkien kasvukohinaa, kavereita ja kaffetta. Lämpimästi tervetuloa!