Nuorten Tampereen YouTube-kanavalta poimittuja ChillHouse-videoita.

ChillHouse 2015

Talvilomatapahtuma ChillHouse tarjosi monenlaista tekemistä pirkanmaalaisille nuorille. Tapahtuma järjestettiin keskustan Monitoimitalo 13:ssa sekä kuudella nuorisokeskuksella ympäri Tamperetta.

Sound & Vision

Näe, koe, tunne!  Ole osana isoa aistimaailmaa; kuuntele musiikkia Stagella, kuvaa itsesi huikeissa maisemissa tai hypnotisoidu optisista harhoista. Sound & Vision -alueella toisessa kerroksessa myös päivittäin vaihtuvaa ohjelmaa Stagella.

GameOn v.1.5

Monitoimitalo 13:n ykköskerros on ChillHouse-tapahtumaviikolla pelihalli. Tule testaamaan erilaisia konsolipelejä, haasta kaverisi lautapeliin tai osallistu johonkin sykettä nostattavaan turnaukseen. Tsekkaa turnausajankohdat Ohjelma-sivulta.

Tänä vuonna kisaillaan mm:

  • NHL14 — 3vs.3 joukkueilla
  • Fifa-kolmiottelu (Fifa Street/Pöytäfutis/Fifa15)
  • Forza motorsport
  • Mario Kart
  • Kinect
  • Fortuna
  • Nopeuspeli


GameOn v.1.5 – Menossa mukana

leikkimielilogo.png

Arts & Words

Kolmannen kerroksen väripaletti tarjoaa mm, sanataidetta, kädentaitoja, kasvomaalausta, Cosplay- harrastuksen esittelyä ja paljon muuta. Kaikki on ilmaista tekemistä! Tule sinäkin viettämään hiihtolomaa ja tutustumaan mitä meillä voi harrastaa!

ChillLounge

Neljäs kerros muuttuu rennoksi hengailumestaksi, missä voit hengähtää hetken säkkituoleilla sekä nauttia viime vuoden tapaan LoungeCafen herkuista. Metrilakua, hodareita, kahvia… herkkuja moneen makuun pikkurahalla. Voit myös syödä ja lämmittää omia eväitä.

Lisäksi ChillLoungesta löytyy jännittäviä ihmispelejä! Kengurunyrkkeily, futisbilis, minuuttipelit, Texas hold´em ja minigolf. ChillLoungessa et ole koskaan yksin. Multsun Klubin ohjaajat takaavat rennon ja lupsakan tunnelman. Joka päivä ohjelmassa luvassa bingo, josta luvassa myös pikku palkintoja. 

Tule ja haasta kaverisi. Ja pistä suut makiaksi!

ChillActive

Toimintapisteitä maan ja taivaan väliltä, tekemistä ja kisailuja! Oletko koskaan pukeutunut haarniskaan tai kokeillut capoeiraa? Voiko suklaasta tulla riippuvaiseksi? Nämä ja paljon muuta, tuu ite kattomaan!

Tsekkaa toimintapisteet ja työpajat >>

Perjantaina on JunnuChillHouse

Perjantaina 27.2. ChillHouseillaan junnumeiningillä, jolloin kaikki toiminta on suunnattu 9–13-vuotialle. Myös aukioloaikaa on rukattu jolloin menoa ja meininkiä on tarjolla klo 11–16.

JunnuChillHouse >>

ChillHouse goes nuokkarit

Tänä vuonna ChillHouse levittäytyy eri puolille Tamperetta, kun kaupunginosien nuorisokeskuksilla vietetään talvilomaa ChillHouse-teemalla. Tsekkaa mitkä nuokkarit on mukana menossa ja mitä on tarjolla!

ChillHouse @ Nuokkarit >>