Demostudio

Monitoimitalo 13:n demostudio on tarkoitettu tamperelaisille nuorille muusikoille, jotka ottavat ensiaskeleitaan kohti tähtitaivasta tai haluavat muuten vaan äänittää omaa soittamistaan.  Aikaa demon äänittämiseen voi varata 1–2 päivää kerrallaan. Demon maksimipituus on kolme biisiä tai 15 minuuttia.

Studio on alusta pitäen rakennettu tarkoituksenmukaista käyttöä ajatellen. Äänityshuone sekä tarkkaamo on rakenteellisesti irroitettu muusta talosta ns. kelluvaksi tilaksi, jonka ansiosta akustiikka on erittäin laadukas ja studiossa voi äänittää samaan aikaan kun muu Monitoimitalo 13 toimii normaalisti. Kumpikaan ei häiritse toistaan.

Tekniikka ja soittimet

Studio on varustettu uudenaikaisella äänitys- ja miksauskalustolla. Olipa makusi sitten digi tai analog, niin miksauspöydästä löytyy varmasti sopiva asetus. Soittohuoneesta löytyy erilaiset kokoonpanot rummuista, kitara, basso ja koskettimet sekä eri tyyppisiä vahvistimia.

Studion käyttö

Studioon pääsee äänittämään hakemuksen perusteella. Ennen käyttöhakemuslomakkeen täyttämistä tutustu huolella studion käyttöehtoihin. Käyttöehtoihin sitoutuminen on edellytys studioajan myöntämiselle. Lomakkeen saatuaan Teemu käsittelee hakemuksen ja on hakijaan yhteydessä tarkempien yksityiskohtien sopimiseksi.

Nuorisopalvelut pidättää oikeuden hinta- ja käyttöehtomuutoksiin.

Hinnasto

Alle 29-vuotiaat, nuorten ryhmät, järjestöt

• 13 € / tunti
• 100 € / päivä (9h)

Yksityiset ja yritykset

• 50 € / tunti
• 400 € / päivä (9h)

Studion voit varata tunti kerrallaan tai vaikkapa koko päiväksi. Teemu kuuluu aina hintaan!

Lisätiedot

Teemu Haapakoski

Musiikkiohjaaja
p. 040 801 6493

etunimi.sukunimi(a)tampere.fi
studio(a)tampere.fi

käyttöhakemus