Harrasta 2018-01-11T17:16:26+00:00

Harrasta monipuolisesti

Tampere tarjoaa nuorille monipuoliset harrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Nuoriso- ja liikuntapalveluiden tiloissa voit viettää vapaa-aikaa tai harrastaa aktiivisesti. Tiloja ja mahdollisuuksia on tarjolla monipuolisesti, nuorisokeskuksia, pallokenttiä, demostudio, kädentaitopajoja, uimahalleja, liikuntapuistoja jne.

Löydä uusi harrastus!

Harrastuskalenterin avulla voit hakea harrastuksia viikonpäivän, sijainnin tai aihealueen mukaan.  Suodata hakutuloksia valikosta kiinnostuksesi tai oman aikataulusi mukaan. Lisätietoja harrastuksista saat klikkaamalla kalenterista haluamasi harrastuksen otsikkoa.

Nuorten treenit

Nuorten treenit tarjoavat maksuttomia matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksia kaikille 11–29-vuotiaille nuorille. Ryhmien tavoitteena on löytää mahdollisimman monelle nuorelle hauska harrastus ohjattujen treenien muodossa. Syksyn ryhmistä juoksukouluun on ennakkoilmoittautuminen. Muille tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja mukaan voi tulla milloin tahansa kesken kauden. Ohjaajina toimivat innostavat ja ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

Seuraa menoamme Facebookissa! Mahdolliset muutokset ilmoitetaan aina Facebook-sivuillamme. Tule mukaan sellaisena kun olet!

Kevään 2018 aikataulut on nyt julkaistu. Treenit alkavat 8.1.2018 alkavalla viikolla muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Treenit jatkuvat aina 11.5.2018 asti. Treenien aikataulun voit ladata tästä tai voit tarkistaa viikon ohjelman harrastuskalenterista.

Lisätietoja:

Tuomo Sipinen
Nuorten liikunnanohjaaja
p. 040 188 1589

Anne Lahtinen
Johtava liikunnanohjaaja
p. 050 554 5874

Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Monipuolista tekemistä Monitoimitalolla

Kädentaidot

Kädentaitokerroksen kaikki pajat tarjoavat avointa toimintaa 7–29-vuotiaille maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–19. Avoin toiminta on maksutonta ohjauksen ja laitteiden käytön osalta, käyttämistäsi tarvikkeista tai materiaaleista peritään maksu kulutuksen mukaan ja hinnat ovat todella edulliset. Kädentaitokerroksessa käy maksuvälineenä ainoastaan käteinen. Tutustua paremmin kerroksen toimintaan >>

RapFactory

RapFactoryssä kirjoitetaan rap-tekstejä ja tuotetaan omasta materiaalista valmis biisi. Jos pöytälaatikostasi löytyy tekstejä tai olet aina halunnut kokeilla rap-tekstien tekemistä, tervetuloa mukaan! RapFactoryssä tutustutaan myös rap-beatin tekemisen saloihin.

Kevätakauden ensimmäinen tapaaminen on 23.1.2018 klo 17.

Movement

Kiinnostaako viihteen ja kulttuurin maailma? Liity the Movementiin!

The Movement -työpajat jatkuvat Tampereella keväällä 2018. Lisätietoja kevään pajoista tulossa pian!

Musa & media -maanantai

Monitoimitalon uusi Musa & media -maanantai avaa Stagen ja Medialoungen ovet kaikille musiikista ja mediasta kiinnostuneille. Oletpa sitten aloittelija tai kokenut konkari, voit tulla maanantaisin Monitoimitalon 2. kerrokseen harrastamaan.

Musa

Hirveä himo soittaa, mutta soitin tai sopiva soittopaikka puuttuu? Meillä on kaikki mitä tarvitset. Musa & mediassa on tarjolla soittimet, Stage ja ohjaaja. On musiikkityylisi mikä tahansa, Musa & media -maanantai tarjoaa mahdollisuuden luoda jotain ihan uutta.

Media

Kiinnostaako media-ala? Haluaisitko oppia kuvaamaan tai editoimaan? Vai haluaisitko ehkä viimeistellä videosi tai kuvasi, mutta sinulla ei ole käytössäsi sopivaa konetta tai oikeita ohjelmia? Suuntaa kohti Medialoungea. Pääset työstämään materiaalia hyvillä laitteilla ja hyvässä ohjauksessa.

Info

Nuorisopalvelut

nuorisopalvelut(a)tampere.fi
Puutarhakatu 11
PL 487, 33101 TAMPERE
Palveluneuvonta
Monitoimitalo 13
Satakunnankatu 13
33100 TAMPERE
p. 03 5656 6013
monitoimitalo13(at)tampere.fi
Sisäänkäynti Pellavatehtaankadulta.

Liikuntapalvelut

liikuntapalvelut.asiakaspalvelu@tampere.fi
p. 03 5653 4300
Tampereen stadion
Ratinan rantatie 1
33100 Tampere
Asiakaspalvelu avoinna

ma 12.00 – 15.45
ti – pe 8.30 – 15.45