Nuori Kulttuuri – MOVES 2017

Pirkanmaan aluekatselmus Kangasalla

Nuori Kulttuuri MOVES -Pirkanmaan aluekatselmus järjestetään 18.–19.2.2017. Kaksipäiväiseen katselmukseen on ilmoittautunut mukaan 40 ryhmää eri puolilta Pirkanmaata. Mukana on lähes 400 10–20-vuotiasta nuorta!
 
Pirkanmaan aluekatselmus on osa valtakunnallista Nuori Kulttuuri MOVES -tapahtumakokonaisuutta. Tapahtumat ovat tarkoitettu kannustamaan ja rohkaisemaan nuoria omassa tanssiharrastuksessaan.

Jokainen ryhmä saa esityksestään palautetta ammattitaitoiselta raadilta, jonka jäseninä ovat tänä vuonna Iiro Heikkilä, Sini Muranen, Päivi Salomaa, Sofia Peltoniemi, Mariikka Kokko ja Heidi Wasko.

Osa ryhmistä pääsee edustamaan Pirkanmaata valtakunnalliseen MOVES -tapahtumaan Rovaniemelle 26.–28.5.2017.
 
Pirkanmaan aluekatselmus järjestetään Pitkäjärven liikuntahallilla Kangasalla (Vatialantie 4 a).
Kumpanakin päivänä esitykset alkavat klo 11.30 ja yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Tarkemmat tiedot aikataulusta löytyy katselmuksen Facebook -sivuilta. Tapahtuman järjestää Kangasalan ja Oriveden kunnan nuorisopalvelut yhdessä Nuori Kulttuuri -säätiön ja aluehallintoviraston kanssa.

Mikä Nuori Kulttuuri?

Nuori Kulttuuri on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama valtakunnallinen palvelu- ja kehittämiskeskus, joka tukee nuorten taiteen harrastusta.

Tapahtumia on järjestetty jo vuodesta 1970 saakka. Nuori Kulttuuri – toimintaan kuuluu vuosittain järjestettävä valtakunnallinen tapahtuma sekä useita aluetapahtumia ympäri Suomen.

Tapahtumat järjestetään yhteistyössä Aluehallintoviranomaisten sekä kuntien ja kaupunkien nuorisotoimien ja järjestöjen kanssa. Lisätietoja lajeista ja säännöistä >>

Pirkanmaan aluetapahtuman lisätiedot:

Elina Mäki
Seudullisen nuorisotyön koordinaattori
elina.maki(a)tampere.fi
p. 040 806 2968


Nuori Kulttuuri on musiikkia, tanssia ja teatteria

Lue lisää...