Kult Tour -nuoria

Kult Tour – Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot

Pirkanmaan kuntien nuorisotoimet koostavat marraskuun aikana tapahtuvia nuorille suunnattuja ja sopivia kulttuurijuttuja yhteiseen ohjelmaan.

Jos olet kiinnostunut tanssista, teatterista, sirkuksesta, kädentaidoista, valokuvaamisesta, taidenäyttelyistä, erilaisista tapahtumista tai muista kulttuurijutuista olet löytänyt tiesi juuri oikeaan paikkaan.

Kulttuuriviikkojen sähköinen ohjelma on nyt luettavissa! Tutustu vuoden 2015 Kult Tour -viikkojen ohjelmatarjontaan sähköisenä esitteenä täältä >>

Nuorten kulttuuriviikkojen tarkoituksena on tehostaa nuorille suunnattujen tapahtumien markkinointia sekä lisätä nuorten mahdollisuuksia osallistua heitä kiinnostaviin tapahtumiin yli kuntarajojen. Yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on luoda nuorille mahdollisuuksia kohdata monipuolisesti kulttuuria.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kulttuuriviikoille!

Mikä? Kenelle? Milloin? Missä?

Kult Tour eli Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot. Pääkohderyhmänä ovat pirkanmaalaiset 13–17-vuotiaat nuoret. Koko marraskuun ajan, eri viikonpäivinä ja eri kellonaikoina, eri puolilla Pirkanmaata.

Mitä?

Paljon kaikkea: mm. teatteria, taidetta, musiikkia, tanssia, sirkusta ja näyttelyitä. Ideana on, että mukana olevien kuntien alueella eri toimijoiden toteuttamat kulttuuritapahtumat (jotka on järjestetty nuorille tai jotka sopivat myös nuorille) kootaan yhteen saman nimen alle.

Miksi?

Tarkoituksena on tehostaa tapahtumien markkinointia ja nuorten mahdollisuuksia saada tietoa sekä osallistua heitä kiinnostaviin tapahtumiin yli kuntarajojen. Tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuus kohdata monipuolisesti kulttuuria.