Kulttuurinen nuorisotyö 2017-08-27T20:26:00+00:00

Kulttuurinen nuorisotyö

Kulttuurinen nuorisotyö on nuoren identiteetin tukemista ja elämänhallinnan vahvistamista kulttuuriharrastusten ja mielekkään kulttuurisen toiminnan avulla. Tampereella haluamme erityisesti tukea nuorten omien kulttuurien ja marginaalitaiteiden esille tuomista ja tarjota nuorille mahdollisuuksia toteuttaa omia ideoitaan ja projekteja kulttuurisen toiminnan saralla.

Kulttuuriseen nuorisotyöhön kuuluu monenlaista toimintaa ja tapahtumia: bändi- ja musiikkitoimintaa, teatteria, tanssia, skeittausta, maalausta, monikulttuurisuutta.

Nuori Kulttuuri -tapahtumat

Nuori Kulttuuri -tapahtumien tarkoituksena on tarjota nuorille taiteen harrastajille foorumi taitojensa esittämiseen sekä dialogiin ja vuorovaikutukseen muiden harrastajien kanssa alueellisesti ja valtakunnallisesti. 

Tampereen Nuorisoteatteri 

Tampereen nuorisoteatteri on Suomen Kulttuurirahaston Myrsky-hankeapurahalla vuonna 2009 perustettu vapaa yhteisö. Nuorisoteatterin kotinäyttämö on Monitoimitalo 13:n Wivi Lönn -sali. Ohjaajana toimii Pia Koponen.

KULT Tour

Pirkanmaan nuorten kulttuuriviikot. Pääkohderyhmänä ovat pirkanmaalaiset 13–17-vuotiaat nuoret. Koko marraskuun ajan, eri viikonpäivinä ja eri kellonaikoina, eri puolilla Pirkanmaata.

Info

Lisätietoa

Piritta Brusi
Nuoriso-ohjaaja
p. 0400 962 264  

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi