Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13 on Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden toimintakeskus, joka tarjoaa vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja harrastuspaikkoja monipuolisesti niin nuorille kuin vanhemmillekin. Talosta löytyy sekä avointa että ohjattua toimintaa, työpajoja, kursseja ja vuokrattavia tiloja niin yksityisille kuin yhdistyksille ja järjestöille.

Monitoimitalo 13 sijaitsee Tampereen keskustassa aivan Hotelli Tammerin, pääpaloaseman ja Koskipuiston kainalossa. Talo sijaitsee osoitteessa Satakunnankatu 13, sisäänkäynti on Pellavatehtaankadun puolella.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tehtävät toimet

  • Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Monitoimitalo 13 on suljettu toistaiseksi. 
  • Nuorisopalvelujen harrasteryhmät, sekä muu säännöllinen ryhmätoiminta, kuten esim. konsoli- ja tietokonetoiminta perutaan toukokuun loppuun saakka.
  • Tilavuokrat perutaan toistaiseksi

Lisätietoja harrastusryhmistä:
Piritta Brusi
Kulttuurinen nuorisotyö
0400 962 264
piritta.brusi(a)tampere.fi

Lisätietoja pelitoiminnasta:
Essi Nopanen
Ohjaaja
p. 040 8062310
essi.nopanen(a)tampere.fi

Lisätietoja tilavarauksista:
Mikko Kalmakurki
Palveluneuvoja
040 717 7860
mikko.kalmakurki(a)tampere.fi

Päivi Laukamo
Johtava koordinaattori
050 528 7368
paivi.laukamo(a)tampere.fi

Vietä vapaa-aikaa

Monitoimitalo 13:n kaksi alinta kerrosta on suunniteltu omatoimiseen vapaa-ajan viettoon. Ohjaajat opastavat tarvittaessa talon käytössä, mutta tekemisen sisällöstä päätät itse.

Konehuoneen tietokoneilla pelaat verkkopelejä, hoidat asiat toimisto-ohjelmilla tai täyttelet lomakkeet verkkosivuilla. Ohjaamosta löydät laajan valikoiman konsolipelejä. Nauti kahvilassa pikkupurtavaa sopuhintaan ja siirry sitten toiseen kerrokseen kokeilemaan taitojasi biljardissa, pöytäjalkapallossa tai vaikkapa jossain lautapelissä. Kaikki pelit ja koneet ovat käytössäsi maksutta arkisin Ohjaamossa klo 13–20 ja
Konehuoneessa klo 15–20 (katso Konehuoneen tarkemmat aukiolot: https://www.pelifarmi.fi/esports)
Tutustu Monitoimitalon pelivalikoimaan (pdf) >>

Toisen ja neljännen kerroksen aulojen seinät on varustettu ripustuskiskoilla, joten voit halutessasi varata seinätilaa taidenäyttelyäsi varten jopa kuukaudeksi maksutta.

Harrasta monipuolisesti

Toisessa kerroksesta sijaitsee myös Demostudio, jossa voit äänittää laadukkaan demon nuorisoystävälliseen hintaan. Mikäli biisi kaipaa musavideota kannattaa seuraavaksi suunnata viereiseen Edittiin.

Kolmas kerros on kädentaitojen ihmemaa. Neljä erilaista pajaa, kukin räätälöity tiettyä tarkoitusta varten. Asiantuntevat ohjaajat auttavat ja ovat paikalla juuri sinua varten. Tule toteuttamaan oma ideasi, tai muuten vaan kokeilemaan. Materiaaleista peritään pieni käteismaksu kulutuksen mukaan.

Voit myös tuoda oman harrastuksesi mukanasi ja hyödyntää vuokrattavia tiloja vaikkapa tanssiryhmäsi kanssa. Nuorille ja nuorten ryhmille alennetut hinnat!

Vuokraa tiloja

Vuokrattavat tilat sijoittuvat neljään eri kerrokseen, joista kukin on suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeisiin mahdollisimman joustavasti. Tilat on rakennettu erilaisia käyttötarkoituksia silmällä pitäen rock-klubista juhlasalin kautta kokoushuoneeseen.

Kukin tila on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja tarpeen mukaan tiloja voidaan varustella hyvinkin monipuolisesti. Tilan ja laitteiston lisäksi voit lisämaksusta saada käyttöösi ääni- ja valotekniikan ammattilaisia, joiden avulla varmistat onnistuneen tilaisuuden. 

Vuokrattavat tilat on luokiteltu kahteen hintaryhmään. Nuoret, nuorten ryhmät, järjestöt ja muut yleishyödylliset tahot kuuluvat edullisempaan luokkaan, kun taas toisessa hintaluokassa ovat yksityishenkilöt ja yritykset. 

Lue lisää

Löytötavarat p. 040 806 3242

Info

Aukioloajat

Avoin toiminta
Konehuone ma–pe klo 15–20 ja Ohjaamo ma–pe klo 13–20
(Katso Konehuoneen tarkemmat aukiolot: https://www.pelifarmi.fi/esports)
Monarin Kakkonen ma–pe klo 13–20
Kädentaitokerroksen pajat ma–ke kl0 14–20

Vuokrattavat tilat
ma–pe 8.30–21.00
la 9.00–16.00

Osoite

Satakunnankatu 13
33100 TAMPERE
Huom! Sisäänkäynti Pellavatehtaankadulta.

Yhteystiedot

Vahtimestarit
p. 040 806 3242

Vuokrattavat tilat
Mikko Kalmakurki
p.040 717 7860 (palvelee arkisin 8.30– 15.00)
etunimi.sukunimi@tampere.fi

Kahvila

Cafe 13
p. 050 528 1669
cafe13@siltavalmennus.fi