Lomalla ehtii vaikkapa leireillä

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Jos et halua ottaa osaa yli yön kestäville, usean päivän leireille, voit vaihtoehtoisesti osallistua esimerkiksi päiväleireille. Tulevien loma-aikojen leirien ilmoittelua voit seurata nuortentampere.fi -sivustolta.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on 6–10-vuotiaille.

Nuorisopalveluiden kesäleireille haku päättyi 9.5.

Monitoimitalo 13:n päiväleireille sekä Antaverkan leireille haku sulkeutui 10.5. klo 00.01. Peruutuspaikkoja voi kysyä suoraan leirien ohjaajilta sähköpostitse. Osoitteet löydät kesäesitteestä kunkin leirin kohdalta.

Lasten liikennepuisto avataan yleisölle 4.6.

Kalevassa sijaitseva lasten liikennepuisto palvelee toukokuussa koululais- ja muita pienryhmiä. Ilman vuorovarausta puiston käyttö on mahdollista 4.6. klo 10 alkaen.

Liikennepuiston oma sivu >>