Loma-aikojen toimintaa Tampereella

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on suunnattu 6–10-vuotiaille lapsille.

Kansainvälinen nuorten leiri Unkarissa

Etsimme kymmentä tamperelaista 14–16-vuotiasta nuorta ensi kesän kulttuuri- ja seikkailuleirille Unkariin. Leiri pidetään Balaton-järven rantamaisemissa 31.7.–7.8.2016. Koko leirin ajan majoituksen, ruoat ja ohjelman tarjoaa Miskolcin kaupunki. Lentoliput ja vakuutukset osallistujat maksavat itse. Leirille lähtee ryhmän mukaan kaksi koulutettua ohjaajaa.

Sähköinen ilmoittautuminen avoinna 15.2.2016 asti täällä >> 

Jos hakijoita tulee enemmän kuin 10, vaikuttavat valintaan hakemukseen kirjoitetut perustelut.
 
Lisätiedot:
Tiina-Liisa Vehkalahti
Koordinaattori
p. 040 806 3239
tiina-liisa.vehkalahti(a)tampere.fi

Järjestätkö kesätoimintaa? Tule mukaan!

Nuorisopalvelut koostaa Nuorten Tampere -sivustolle tiedot eri toimijoiden lapsille ja nuorille suunnatuista kesätoiminnoista. Sivustolle päivittyvät toimintaesittelyt korvaavat perinteisen kesäesitteen.

Sivustolla voivat ilmoittaa tamperelaisille lapsille ja nuorille kesätoimintaa järjestävät yhteisöt ja järjestöt. Tarkoitus on tarjota näkyvyyttä ennen kaikkea yleishyödyllistä toimintaa järjestävien tahojen toiminnalle.

Ilmoitusten jättäminen e-lomakkeen kautta käynnistyy 25.1.2016 klo 8.00 ja on avoinna 6.3.2016 asti. Tampereen kaupungin nuorisopalvelut pidättää oikeuden muokata ja julkaista vastaanotettuja tietoja.

Sähköinen ilmoittaminen >>

Talviloma 2016

Nuorisopalvelut järjestää talvilomalla 2016 Älä jäädy -tapahtuman Tampereella. Tänä vuonna Antaverkassa ei järjestetä talvilomaleirejä. Älä jäädy -tapahtuman tiedot päivittyvät osoitteeseen www.äläjäädy.fi