Talvilomaleirit 1.–3.-luokkalaisille

Ylöjärvellä Antaverkan leiri- ja kurssikeskuksessa järjestetään kaksi leiriä 1.–3.-luokkalaisille tulevan talviloman aikana. Leireille mahtuu 40 leiriläistä/leiri. Leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Talviloman leireillä yövytään eli ne eivät ole päiväleirejä. Leireillä on yövalvonta.

Leirimaksuun sisältyy kuljetukset, majoituksen, ruoat, leiriohjelma sekä vakuutus leirin ajaksi.   Yhden leirin hinta on 75€/leiriläinen.

Ajankohdat

  • 1. leiri: 23.–25.2.2015
  • 2. leiri: 25.–27.2.2015

Ilmoittautuminen

Talviloma-leirin ilmoittautumislomake avautuu 5.1.2015 ja päättyy 5.2.2015. Jokaista leiriläistä kohden tulee täyttää oma ilmoittautumislomake.

ilmoittautumislomake.png

Loma-aikojen toimintaa Tampereella

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Jos et halua ottaa osaa yli yön kestäville, usean päivän leireille, voit vaihtoehtoisesti osallistua esimerkiksi päiväleireille. Tulevien loma-aikojen leirien ilmoittelua voit seurata nuortentampere.fi -sivustolta.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on 6–10-vuotiaille.