Loma-aikojen toimintaa Tampereella

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on suunnattu 6–10-vuotiaille lapsille.

Nuorisopalveluiden kesäleirit

Kesällä 2016 Tampereen kaupungin nuorisopalvelut järjestää huikeita lasten ja nuorten kesäleirejä! Luvassa on suosittuja eläinleirejä, pelileirejä sekä leirejä nuorille, jotka jäivät vaille kesätöitä. Tarkemmat tiedot leireistä avautuvat kun klikkaat Tutustu nuorisopalveluiden leireihin -tekstiä.

Nuorisopalveluiden lisäksi Tampereella on monia järjestöjä, seuroja ja yhdistyksiä, jotka järjestävät erilaisia leirejä, kerhoja ja kursseja. Klikkaa järjestävän tahon nimeä, niin sinulle avautuu tarkemmat tiedot siitä, millaista kesätoimintaa kyseinen taho järjestää.

Kesäleirit

Päiväleirit

Kesäkerhot

Kesäkurssit