Talvilomaleirit 1.–3.-luokkalaisille

Ylöjärvellä Antaverkan leiri- ja kurssikeskuksessa järjestetään kaksi leiriä 1.–3.-luokkalaisille tulevan talviloman aikana. Leireille mahtuu 40 leiriläistä/leiri. Leiriläiset valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Talviloman leireillä yövytään eli ne eivät ole päiväleirejä. Leireillä on yövalvonta.

Leirimaksuun sisältyy kuljetukset, majoituksen, ruoat, leiriohjelma sekä vakuutus leirin ajaksi.   Yhden leirin hinta on 75€/leiriläinen.

Ajankohdat

  • 1. leiri: 23.–25.2.2015
  • 2. leiri: 25.–27.2.2015

Ilmoittautuminen

Talviloma-leirin ilmoittautumislomake avautuu 5.1.2015 ja päättyy 5.2.2015. Jokaista leiriläistä kohden tulee täyttää oma ilmoittautumislomake.

ilmoittautumislomake.png

Loma-aikojen toimintaa Tampereella

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Jos et halua ottaa osaa yli yön kestäville, usean päivän leireille, voit vaihtoehtoisesti osallistua esimerkiksi päiväleireille. Tulevien loma-aikojen leirien ilmoittelua voit seurata nuortentampere.fi -sivustolta.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on 6–10-vuotiaille.

Luonto-Liiton Hämeen piirin talvilomaleirit 2015

Luontoleiri 7–12-vuotiaille 23.–25.2.2015

Lumi narskuu kenkien alla, kun joukko luontoleiriläisiä tutkii talvista metsää. Ehkä saamme selville, keitä muita vipeltäjiä siellä liikkuu!

Leirillä riittää riemukasta talvipuuhaa, luonnontutkimista, leikkejä, kisailua, taiteilua ja saunomista. Tunnelmallinen Kortejärven maja ja ympäröivät metsät luonnonsuojelualueineen tarjoavat mitä mukavimman paikan tutustua uusiin kavereihin ja aistia talvisen luonnon ihmeitä, turvallisten ja osaavien aikuisten ohjauksessa.

Nuorten leiri 13–17-vuotiaille 25.–27.2.2015

Poikkea kaupungin hälinästä talvisen metsän hiljaisuuteen, saunan lämpöön ja samanhenkiseen  seuraan!

Vattulan luonnonsuojelualueen kupeessa sijaitsevalla Kortejärven majalla kokkaillaan yhdessä kasvisruokaa sekä nautitaan talvisesta luonnosta retkeillen ja taiteillen.

Leirit järjestetään Kortejärven majalla, Tampereen Teiskossa. Leireillä on sisämajoitus. Hinta 80€, 60€ Luonto-Liiton jäsenille. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi kuljetukset Tampereelta, ruuat, materiaalit sekä tapaturmavakuutus.

ILMOITTAUDU PIAN MUKAAN! Viimeistään 8.2.2015

Ilmoittautumislomake leireille löytyy osoitteesta www.luontoliitto.fi/hlp/toiminta/leirit

Lisätiedot: Luonto-Liiton Hämeen piiri ry, puh. 044 566 5899 tai hlp(a)luontoliitto.fi