Loma-aikojen toimintaa Tampereella

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on suunnattu 6–10-vuotiaille lapsille.

Tulevat leirit 2015

12.–14.10.2015 Syyslomaleiri 1.–3.-luokkalaisille

Leirin hinta on 75€/leiriläinen. Leirille mahtuu 40 leiriläistä. Leiriläiset valitaan hakujärjestyksessä. Leirimaksu sisältää kuljetukset, majoituksen, ruoat, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen leirin ajaksi. Leiripaikkana toimii Antaverkan leiri- ja kurssikeskus Ylöjärvellä.

Haku leirille käynnistyy ti 1.9.2015 klo 8.00 ja päättyy to 1.10.2015 klo 23.59. Leiripaikkaa voi hakea vain sähköisellä lomakkeella!

hae_syyslomaleirille.png

Talvilomatapahtuman suunnitteluleiri 13–17-vuotiaille

Käytössäsi 10 000 € + nuorisopalveluiden koko henkilökunta.
Pelikenttänä Tampere. Mitä sinä tekisit?

Syyslomalla 14.–16.10.2015 järjestettävällä suunnitteluleirillä käydään läpi ennalta kerätyt ideat talvilomatapahtuman sisällöksi, ynnätään yhteen toimintojen hintalappuja ja päätetään, mitä talvilomalla 2016 tapahtuu. Leirille mahtuu 40 nuorta ja tämä porukka muodostaa ydinryhmän talvilomatapahtuman tekijöinä. Leiri järjestetään Antaverkan leirikeskuksessa, jossa myös majoitutaan. Leirille osallistuminen ei maksa mitään, siellä saa ruokaa ja taatusti hyviä kavereita!

haesuunnitteluleirille.png