Loma-aikojen toimintaa Tampereella

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Jos et halua ottaa osaa yli yön kestäville, usean päivän leireille, voit vaihtoehtoisesti osallistua esimerkiksi päiväleireille. Tulevien loma-aikojen leirien ilmoittelua voit seurata nuortentampere.fi -sivustolta.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on 6–10-vuotiaille.

Syyslomaleiri 2014 Antaverkassa

Upea, vauhdikas syyslomaleiri takana. Mukana oli 33 iloista lasta, joista iso osa oli ensimmäistä kertaa leireilemässä. Ohjelmassa oli lukematon määrä erilaisia pihaleikkejä, temppurataa, illan pimetessä seikkailtu heijastinrata, makkaran syöntiä kodalla, Pekka Töpöhäntä-satu kera elävän jalkalampun ja hurjimmat leiriläiset uskaltautuivat jopa rantasaunasta järveen!

Kiitos ja kumarrus,

Katja (leirijohtis) ja ohjaajat Tiina T. & Tiina T., Siri, Vesku, Sonja, Mari ja loistava apuohjaajamme Veera.