Syyslomaleiri 1.–3.-luokkalaisille 

13.–15.10.2014 Antaverkan leiri-ja kurssikeskuksessa

Paras syysloma syntyy, kun... 

A. Saa olla uusien ja tuttujen kavereiden kanssa
B. Ruoka kannetaan valmiina pöytään
C. Loman viettää järvenrantahuvilalla 

Antaverkan Syyslomaleiri tarjoaa kaiken tämän ja vielä muutakin maanantaista 13.10. keskiviikkoon 15.10.2014. Nuorisopalveluiden leiri- ja kurssikeskus Antaverkka on varattu vain 1.–3.-luokkalaisille.

Tavoitteena on tietysti vaatimattomasti viettää hauskin syysloma ikinä ja sinut ynnä ystäväsi on kutsuttu mukaan! Lähtö ma 13.10. keskustorin vanhalta kirkolta klo 9.00 ja paluu keskiviikkona 15.10. samaan paikkaan klo 16.30. Lomasi onnistumisesta vastaa Nuorisopalveluiden henkilökunta. 

Leirin osalllistumismaksu on 75€/leiriläinen. Hinta sisältä kuljetukset Tampereelta, majoituksen, ruoat, ohjelman sekä vakuutuksen leirin ajaksi. Leirille mahtuu mukaan 40 leiriläistä.

Leirin järjestää Tampereen kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja syyslomaleiristä tarvittaessa arkisin klo 10–15 nuoriso-ohjaaja Kai Heine, puh. 050 322 6359 

Sähköinen haku syyslomaleirille 8.9.–2.10.2014 välisenä aikana

Tästä linkistä >>

Luonto-liiton syyslomaleirit


Luontoleiri 7–12-vuotiaille 13.–15.10.

Miltä syksyinen metsä kuulostaa? Mitä luonnossa tapahtuu, kun talvi tekee tuloaan?

Leirillä pääsee heittäytymään irti teknisistä vempeleistä ja katsomaan, mitä lokakuisella luonnolla on tarjottavanaan. Yhdessä tutkaillaan ympäristöä, leikitään, kisaillaan ja taiteillaan. Tunnelmallinen Kortejärven maja ja ympäröivät metsät luonnonsuojelualueineen tarjoavat mitä mukavimman paikan tutustua uusiin kavereihin ja aistia syksyisen luonnon ihmeitä, turvallisten ja osaavien aikuisten ohjauksessa.

Luontoleiri 13–17-vuotiaille 15.–17.10.

Iloinen lomapyrähdys syksyisen luonnon keskelle, Vattulan luonnonsuojelualueen kupeeseen!

Mikä olisi mahtavampaa, kuin viettää muutama syksyn kirpeä päivä samanhenkisessä seurassa ympäröivän luonnon syksyisiä muutoksia seuraten, jutellen kiinnostavista ympäristöasioista ja saunoen tunnelmallisessa saunassa illan hämärässä?

ILMOITTAUDU PIAN MUKAAN! Viimeistään 28.9.2014 ao. linkin avulla;

Ilmoittautumislomakkeeseen >>


Leirit järjestetään Kortejärven majalla, Tampereen Teiskossa. Hinta 80€, 60€ Luonto-Liiton jäsenille. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi kuljetukset Tampereelta, ruuat sekä tapaturmavakuutus

Leirit järjestää Luonto-Liiton Hämeen piiri ry

Lisätietoja saa soittamalla p. 044 566 5899 tai sähköpostilla hlp(a)luontoliitto.fi

Loma-aikojen toimintaa Tampereella

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Jos et halua ottaa osaa yli yön kestäville, usean päivän leireille, voit vaihtoehtoisesti osallistua esimerkiksi päiväleireille. Tulevien loma-aikojen leirien ilmoittelua voit seurata nuortentampere.fi -sivustolta.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on 6–10-vuotiaille.