Loma-aikojen toimintaa Tampereella

Koulujen loma-aikoina eri puolilla Tamperetta järjestetään monipuolista leiritoimintaa muun harrastustoiminnan ohessa. Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi leirejä järjestävät mm. järjestöt, yhdistykset ja seurakunnat. Yhteistä kaikille leireille on kuitenkin se, että niillä tapaa uusia kavereita ja kokee monenlaisia leirielämyksiä.

Jos et halua ottaa osaa yli yön kestäville, usean päivän leireille, voit vaihtoehtoisesti osallistua esimerkiksi päiväleireille. Tulevien loma-aikojen leirien ilmoittelua voit seurata nuortentampere.fi -sivustolta.

Koulujen loma-aikoina tapahtuu toki muutakin kuin leiritoimintaa. Alkukesästä elokuun alkuun avoinna oleva lasten liikennepuisto on yli 50 vuotta tamperelaisia lapsia liikennekasvatukseen ohjannut kesätoiminnan muoto. Liikennepuistossa opit hyödyllisiä taitoja ja pääset kurvailemaan mahtavilla polkuautoilla. Liikennepuisto on 6–10-vuotiaille.

Nuorisopalveluiden kansainvälinen leiri Unkarissa

31.7.–7.8.2015

Balaton-järven rannalla järjestettävälle leirille etsitään 14–16–vuotiaita nuoria kokemaan seikkailuja, vesiurheilua, kisoja, pelejä sekä tutustumaan Unkarin kulttuuriin ja muihin kansainvälisiin nuoriin. Leiri on osallistujille maksuton (Miskolcin kaupunki kustantaa majoituksen, paikalliset kuljetukset ja ruuan). Matkakulut nuoret maksavat itse.

ilmoittautumislomake.png

Ilmoittautumiset 22.3.2015 mennessä

Lisätietoja

Päivi Laukamo
ts. johtava koordinaattori
p. 050 528 7368
etunimi.sukunimi@tampere.fi