Tilat tekemiseen

Tampereelta löytyy useita vapaa-ajan viettoon soveltuvia harrastustiloja, joissa voit tavata kavereitasi, järjestää tapahtumia tai harrastaa vaikkapa liikuntaa. Nuorisopalveluiden nuorisotilat sijaitsevat Tampereen eri kaupunginosissa, mutta ne ovat avoimia kaikille, asuitpa sitten Nekalassa tai Tesomalla. Keskustan alueella suosittuna nuorten kokoontumispaikkana toimii Monitoimitalo 13.

Nuorisopalveluiden kautta voit myös vuokrata käyttöösi tiloja vaikka syntymäpäivien viettämistä varten, harrastusryhmälle, kokoustiloja sekä upeaa kartanomaista Antaverkan leiri- ja kurssikeskusta. Tiloja vuokrataan järjestöjen ja yhteisöjen, mutta myös yksityihenkilöiden sekä yritysten käyttöön. Nuorisojärjestöt ja nuorten harrastusryhmät ovat etusijalla tilojen varauksia vastaanotettaessa.

Nuorisotilat on avoinna kaikille

Nuorisokeskukset

Kaupungin nuorisopalvelut ylläpitää nuorisokeskuksia eri puolilla Tamperetta. Nuorisotalot ovat päihteettömiä ja savuttomia tiloja, joissa voit viettää aikaa turvallisesti kavereidesi ja ammattitaitoisten ohjaajien seurassa.

Vuokraa tila

Nuorisokeskuksesta on mahdollista vuokrata tila vaikkapa syntymäpäiväjuhlien viettämistä varten. Tilavuokraus sovitaan suoraan sen nuorisokeskuksen kanssa, jota haluaa käyttää. Kysy lisää ohjaajilta! Nuorisotilojen yhteystiedot löydät nuorisokeskukset-sivulta >>

Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13  on jokaisen tamperelaisen harrastus- ja vapaa-ajanviettopaikka. Talosta löytyy tekemistä ja kokemista niin konsolipeleistä, kädentaidoista, musiikista, mediasta, teatterista, kokouksista kuin kahvittelusta kiinnostuneille.

13 tarjoaa tiloja ja mahdollisuuksia kivijalasta kaupungin katolle. Käytössä olevat tilat sijoittuvat viiteen eri kerrokseen sisältäen kaiken kaikkiaan 2500 neliömetriä toiminta-, työpaja-, harrastus-, kokous- ja kokoontumistilaa eri-ikäisille tamperelaisille.

Lue lisää

Sateenkaarinuorisotila
Kaareva

Kaareva on uusi saateenkaarinuorten kohtaamispaikka Tampereen keskustassa Otavalankadulla. Kaarevan toimintaa on suunniteltu tiiviissä ja yhteistyössä Ahjolan Setlementin Tyttöjen Tuvan ja Poikien Tuvan, Suomen Punaisen Ristin Tampereen Osaston sekä Pirkanmaan Setan kanssa.

Kaareva on avoinna 26.8. alkaen joka maanantai klo 16–21. Tilan ollessa avoinna paikalla on aina vähintään kaksi ohjaaja.

Kenelle?
Kohderyhmä ovat 13–19-vuotiaat, mutta tila on avoin aivan kaikille nuorille.

Mitä?
Nuoret saavat päättää, millaista toiminnasta tulee.

Missä?
Otavalankatu 12

Milloin?
26.8. alkaen avoinna aina maanantaisin klo 16–21

Yhteystiedot

Nuorisokeskukset

Antti Heinonen
Johtava koordinaattori
p. 050 321 3051

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Monitoimitalo 13

Päivi Laukamo
vs. Johtava koordinaattori
p. 050 528 7368

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Kaareva

Tiina-Liisa Vehkalahti
Johtava koordinaattori
p. 040 806 3239

sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi