Tilat tekemiseen

Tampereelta löytyy useita vapaa-ajan viettoon soveltuvia harrastustiloja, joissa voit tavata kavereitasi, järjestää tapahtumia tai harrastaa vaikkapa liikuntaa. Nuorisopalveluiden nuorisotilat sijaitsevat Tampereen eri kaupunginosissa, mutta ne ovat avoimia kaikille, asuitpa sitten Nekalassa tai Tesomalla. Keskustan alueella suosittuna nuorten kokoontumispaikkana toimii Monitoimitalo 13.

Nuorisopalveluiden kautta voit myös vuokrata käyttöösi tiloja vaikka syntymäpäivien viettämistä varten, harrastusryhmälle, kokoustiloja sekä upeaa kartanomaista Antaverkan leiri- ja kurssikeskusta. Tiloja vuokrataan järjestöjen ja yhteisöjen, mutta myös yksityihenkilöiden sekä yritysten käyttöön. Nuorisojärjestöt ja nuorten harrastusryhmät ovat etusijalla tilojen varauksia vastaanotettaessa.

Nuorisotilat on avoinna kaikille

Nuorisokeskukset

Kaupungin nuorisopalvelut ylläpitää nuorisokeskuksia eri puolilla Tamperetta. Nuorisotalot ovat päihteettömiä ja savuttomia tiloja, joissa voit viettää aikaa turvallisesti kavereidesi ja ammattitaitoisten ohjaajien seurassa.

Vuokraa tila

Nuorisokeskuksesta on mahdollista vuokrata tila vaikkapa syntymäpäiväjuhlien viettämistä varten. Tilavuokraus sovitaan suoraan sen nuorisokeskuksen kanssa, jota haluaa käyttää. Kysy lisää ohjaajilta!

Yhteystiedot

Monitoimitalo 13

Monitoimitalo 13  on jokaisen tamperelaisen harrastus- ja vapaa-ajanviettopaikka. Talosta löytyy tekemistä ja kokemista niin konsolipeleistä, kädentaidoista, musiikista, mediasta, teatterista, kokouksista kuin kahvittelusta kiinnostuneille.

13 tarjoaa tiloja ja mahdollisuuksia kivijalasta kaupungin katolle. Käytössä olevat tilat sijoittuvat viiteen eri kerrokseen sisältäen kaiken kaikkiaan 2500 neliömetriä toiminta-, työpaja-, harrastus-, kokous- ja kokoontumistilaa eri-ikäisille tamperelaisille.

Lue lisää

Nuorisokahvila Uniikki

Nuorisokahvila Uniikki on leppoisa ajanviettopaikka Tampereen keskustassa 10–19-vuotiaille nuorille. 

10–13-vuotiaat ovat tervetulleita ti–to klo 15.00–18.00
14–19-vuotiaat ovat tervetulleita ti–to klo 15.00–21.00 ja pe-la klo 16.30–23.00

Tsekkaa tarkemmat meiningit Uniikin Facebook-sivulta.

Uniikki

Yhteystiedot

Nuorisokeskukset

Antti Heinonen
Johtava koordinaattori
p. 050 321 3051

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Monitoimitalo 13

Päivi Laukamo
vs. Johtava koordinaattori
p. 050 528 7368

sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Nuorisokahvila Uniikki

Niina Laitinen
Vastaava nuorisotyöntekijä
p. 044 553 8502

sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@ahjola.fi