Tukea toimintaan

Nuorisopalvelut tukee nuoristojärjestöjen toimintaa monin eri tavoin. Huomioimme nuoret käyttäjät tilojemme vuokrissa. Nuorisopalveluiden Monitoimitalo 13:a, nuorisokeskusten tiloja ja Antaverkan leirikeskusta voi vuokrata edullisin järjestöhinnoin. Lisäksi nuorisopalveluiden kautta voi hakea eriliaisia tukia toimintaan.

Kaupungin toiminta-avustukset

Sivitys-ja kulttuurilautakunta myöntää vuosittain avustuksia järjestöille. Toiminta-avustusta myönnetään mm. nuorisotyön ja nuorten harrastustoiminnan edistämiseen. Toimita-avustusten hakuaika on vuosittain tammikuussa.

Lisätiedot ja sähköinen hakulomake >>

Nuorisopalveluiden tuotantotuet

Tukea voivat hakea yhdistykset, yhteisöt ja työryhmät. Harkinnan varaista tuotantotukea voidaan myöntää kertaluontoisesti, yksittäisen tapahtuman, projektin tai hankkeen toteuttamiseen.

Lue lisää

Masseista mahiksia

Ideoi lapsille tai nuorille toimintaa tai tapahtuma! Kerää ryhmä kivoja tyyppejä ja hae meiltä rahaa siihen, että ideasi toteutuu! Tampereen kaupungin liikunta ja nuorisopalvelut sekä kasvatus- ja opetuspalvelut jakavat 30 000 euroa lasten ja nuorten toimintarahaa lapsille tai nuorille järjestettäviin toimintoihin. 

Lue lisää >>

Info

Päivi Laukamo
Johtava koordinaattori
p. 050 528 7368
päivi.laukamo(a)tampere.fi

Tuotantotuet

Jukka Etu-Seppälä
Nuorisopalvelujohtaja
p. 050 342 2812