Tuunaa sun kesäduuni

4H-yhdistyksen ja Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden järjestämä Tuunaa sun kesäduuni antaa 13–28-vuotiaille nuorille mahdollisuuden saada työkokemusta ja tutustuta yrittäjyyden saloihin.

 

 

 

HUOM!

Tampereen 4H-yhdistyksen ja nuorisopalvelujen järjestämä Tuunaa sun kesäduuni -yrittäjyysvalmennus järjestetään nyt etänä! Kaikki nuoret, jotka ovat kiinnostuneita kesäyrittäjyydestä ja haluavat perustaa oman yrityksen tulevaa kesää ajatellen voisivat olla pikimmiten yhteydessä valmennuksen ohjaajiin. Tärkeintä olisi saada nyt valmennuksesta kiinnostuneiden yhteystiedot. Valmennuksen ohjaajat voivat näin välittää ohjeet koulutukseen osallistumiseen ym.

Ilmoittautuminen suoraan Hannalle tai Justiinalle:

Tampereen 4H-yhdistys                                               Tampereen kaupungin nuorisopalvelut
Toiminnanjohtaja Hanna Tukiainen                          Nuoriso-ohjaaja Justiina Lampila

p. 040 823 9778                                                             p. 040 672 6742
hanna.tukiainen@4h.fi                                                 justiina.lampila@tampere.fi

Miten mukaan?

Ennen oman yrityksen perustamista kesäduunarit käyvät 4H-yhdistyksen ja nuorisopalveluiden järjestämän Tuunaa sun kesäduuni -valmennuksen. Valmennuksessa opastetaan yrittäjyyden arkeen ja annetaan käytännön neuvoja esimerkiksi erilaisiin lupa-asioihin, markkinointiin ja kirjanpitoon. Valmista liikeideaa ei ennen valmennuksen alkua tarvitse olla, vaan ideaa saa kehitellä valmennuksen aikana. Kurssilla oli myös mahdollista olla perustamatta yritystä.

Valmennuksen aikataulu

Kuka voi perustaa yrityksen?

Kuka tahansa 13–28-vuotias yrittämisestä kiinnostunut nuori. 4H-yrityksen voi perustaa yksin, parin kanssa tai ryhmässä. 4H-yrityksissä valmistetaan omia tuotteita ja myydään niitä kuluttajille ja yrityksille. Tuote voi olla myös palvelu kuten esimerkiksi siivouspalvelu.

 

Yrittäjille

Yrityksestä tehdään kirjallinen sopimus ohjaajan kanssa. Lisäki yrittäjän tai ryhmän pitää tehdä kirjallinen suunnitelma yritystoiminnasta. Yrityksestä pitää tehdä perustamisilmoitus 4H-yhditykselle. Yrittäjä tulee muistaa tehdä toimintakertomus ja talousraportti yrityksen toiminnasta 4H-yhdistykselle. Ohjaajat ovat koko ajan yrittäjien käytettävissä ja heiltä voi pyytää apua kiperiin tilanteisiin.

Info

Justiina Lampila
Nuoriso-ohjaaja
040 672 6742
justiina.lampila(a)tampere.fi